خواص لپه و ارزش غذایی آن
میزان کالری در هر 100 گرم ( 341 ) می باشد.
لپه از گروه حبوبات یک گیاه دو لپه ای می باشد ودر خانواده نخود جای دارد.
این گیاه و حبوبات دیگر از ارزش غذایی بسیار نیز دارند و مناسب ترین جایگزین برای گوشت هستند ، زیرا علاوه بر پروتین مقداری نشاسته هم دارد.
لپه ویتامین B1 , B6 واسید فولیک دارد به طوری که شما با خوردن 100 گرم از آن حداقل 60 میلی گرم کلسیم تامین می کنید ، لپه برای بیماری قلبی و عروقی بسیار خوب و مناسب است و برای آنانی که فشار خون دارند توصیه می شود .
در جریان باشید این گیاه بارزش ضد یبوست و دیابت است و برای آنانی که مبتلا به این بیماری هستند توصیه می شود .