گل دانلود

کسب درآمد دانلود فیلم جدید دانلود آهنگ های جدید جوک آشپزی خدا دختر خبر رقص روزنامه خبر پیروزی خبر استقلال دانلود نرم افزار آندروید آیفون آیپد دانلود آهنگ – دانلود فیلم دانلود نرم افزار –دانلود عکس – دانلود بازی – دانلود برنامه

گل دانلود

کسب درآمد دانلود فیلم جدید دانلود آهنگ های جدید جوک آشپزی خدا دختر خبر رقص روزنامه خبر پیروزی خبر استقلال دانلود نرم افزار آندروید آیفون آیپد دانلود آهنگ – دانلود فیلم دانلود نرم افزار –دانلود عکس – دانلود بازی – دانلود برنامه

خواص پسته

خواص پسته

پسته طبیعتی گرم و خشک دارد و حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی‌ بشرح ذیل دارد

صد گرم مغز پسته خواص بشرخ ذیل موجود است :

آب                       5/2 گرم

پروتئین                  20 گرم

مواد چرب               54 گرم

مواد نشاسته ای     15 گرم

کلسیم                 130 میلی گرم

فسفر                   500 میلی گرم

آهن                      7/5 میلی گرم

پتاسیم                 950 میلی گرم

ویتامین آ               230 واحد

ویتامین ب 1           0/7 میلی گرم

ویتامین ب 3           1/5 میلی گرم

زادگاه اولیه پسته شمال خراسان - افغانستان و سوریه است که دراین نقاط هنوز هم بطور خودرو و وحشی می روید و در دامغان - کرمان - آذربایجان - قزوین - اردستان و رفسنجان به مقدار زیاد کاشته و محصولی مرغوب می دهد.

پوست پسته از نظر طب قدیم سرد و خشک است

خواص پوست پسته :

پوست پسته تازه آرام بخش و تسکین دهنده معده است پوست پسته خاصیت ضد اسهال دارد و برای بواسیر بسیار مفید است و با عث تسکین درد وتخفیف بیماری می شود برای درمان این بیماری باید پوست پسته را در آب جوشاند و آن را داخل لگنی بریزید و شخصی که بیماری بواسیر دارد داخل لگن ذکر شده چند دقیقه بنشیند.

از دیگر خواص پوست پسته

بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است .

جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود.

برای استحکام لثه ، مالیدن آن روی لثه یا جویدن آن مفید است .

دم کرده پوست پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.

دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است .

برای رفع سکسه پوست پسته را دم کنید و یک فنجان از آن بنوشید سکسه شما رفع خواهد شد.

از پوست پسته می توانید مربا و ترشی خشمزه درست کنید.

سیاه دانه


سیاه دانه ( دانه سیاه طبیعت گرم وخشک دارد.

محرک است. درمان کننده سردرد ومیگرن - باد شکن - مدر است - قاعده آور و زیاد کننده شیر مادران گرامی - درمان کننده بیماری کبد  و کلیه- ضد اسهال- درمان کننده بی اختیاری ادار - درمان کننده دل پیچهو درد های روده ای - درمان کننده تب .
 
  برای فروکش کردن تاول‌های پوست سیاه دانه را با روغن کنجد مخلوط کرده روی پوست بمالید از این روغن برای محل گزش نیش عقرب نیز استفاده می‌شود.
 برای بیماری‌های کبد منجمله بزرگ بودن آن می‌توان هر روز صبح یک چهارم قاشق چایخوری سیاه دانه را جویده همراه آب میل کرد.
 سیاه دانه باعث خشک شدن رطوبت‌ها می‌گردد.
 اخلاط غلیظ را رقیق می‌کند.
زیادخوردن آن باعث سقط جنین می‌گردد.
 کسانی که یرقان دارند می توانند صبح‌ها از سیاه دانه هر روز یک چهارم قاشق چایخوری  استفاده کنند.

طریقه مصرف چای ترش


طریقه مصرف چای ترش     
گیاه رز چینی


افرادی که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، می‌توانند یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای قرمز اختصاص دهند و برای هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگ‌های چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخـته و سپس آب جوش بر روی آن بریزند و سرپوشی گذاشته، 10 دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس صاف کرده و میل کنید.

خواص چای قرمز یا چای ترش

خواص چای ترش( روز چینی ) چای مکه هم گفته می شود
 

خواص چای قرمز یا چای ترش

دم کرده ی این گیاه کاهش‌ دهنده ی فشار خون، خنک ‌کننده ی بدن، رقیق

و تصفیه ‌کننده ی خون، کنترل‌ کننده ی کلسترول خون، اختلالات کبدی و

صفراوی و همچنین آرام ‌بخش است

چای ترش از گیاه (هیبیسکوس) یا رز چینی تهیه می‌شود که از گلبرگ و دانه‌های آن می‌توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. چای هیبیسکوس دارای رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.

 در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته‌اند، چای قرمز یا چای ترش که به آن چای مکه هم می‌گویند، به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه‌ای که دارد، جایگاه مهمی‌ را به خود اختصاص داده است.

در عهدباستان از چای سرخ به عنوان شاداب‌کننده و رفـع‌کـنـنـده عوارض بیماری‌های قلبی استفاده می‌کردند.

 
چای ترش

مصرف این محصول در تعدادی از فرهنگ‌ها مانند چین، مکزیک و حتی اروپا وجود دارد. در سودان و مصر به عنوان یک نوشیدنی تشریفاتی در جشن‌های رسمی‌ از آن استفاده می‌کنند.

 نوشیدن این گیاه را می‌توان به صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند یا نبات یا حتی بدون آن به عنوان یک نوشیدنی رژیمی‌ مصرف کرد.

 
خواص چای ترش

نـوشـیـدنـی ایـن گیاه کاهش‌دهنده فشار خون، خـنـک‌کـنـنـده بـدن، رقـیـق و تـصـفـیـه‌کـنـنده خون، کـنترل‌کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب می‌باشد و برعکس چای که باعث دفع آهن می‌شود چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می‌آید.

خواص برگ انگور خرس


خواص برگ انگور خرس

از نظر طب قدیم سرد و خشک است.

تیره: اریکاسه
انگورخرس درختچه ای کوچک و خزنده ای است که شاخه های پوشیده از برگ های چرمی بیضی شکل و مقاوم دارد. گل های ریز و کوچک و سفید یا قرمز به صورت خوشه باز روی آن قرار دارند. میوه های آن قرمز و دارای 5 هسته هستند.
این گیاه در جنگل های کوهستانی تنگ و اراضی رها شده ای که دارای خاک اسیدی و مرطوب باشد، می روید. در بعضی از کشورها این گیاه جزء گیاهان حفاظت شده است.

خواص دارویی:

 آدرار آور است . برای بیماری قند خون مفید است ( البته بایستی از دم کرده برگ این گیاه استفاده شود برای کاهش قند خون.

برای ناراحتی مثانه بسیار مفید است . ضد عفونی کننده مجاری ادرار است . التیام دهنده زخم و برای بی اختیاری ادرار مفید است.

میوه این گیاه با ازرش برای قطع خونروی از سینه بسیار مفید است 

خواص گیاه گنه گنه



خواص گیاه گنه گنه

پودر این گیاه در درمان درد مفاصل بسیار مفید است .

منشاء این گیاه در کشورهای - زئیر -کلمبیا - غرب اکوادور و شمال پرو  می باشد.

تب بر است و برای تب های عفونی مانند حصبه گریب و باد سرخ مفید می باشد.

نوع خاکستری و قرمز این گیاه مقوی تر از نوع زرد آن می باشد.

جهت ضد عفونی بیماران مسلول از پوست این گیاه استفاده می گردد.

برای بیماران قندی نیز این گیاه را تجویز می کنند.

ضد مالا ریا است . جهت رفع زخم های عفونی دیرعلاج و ازبین بردن بافت های مرده سطحی پوست بدن از جوشانده پوست درخت این گیاه استفاده می شود.

مواد موثره : پوست گنه گنه حاوی آلکالوئید های کوئینولین ( 5 تا 15 درصد ) مانند کوئینین ، کوئینیدین ، سینکونین و سینکونیدین ،‌ساپونین های تری ترپن ،‌اپی کاتچین ها ( سینکوناین ) ،‌پرو آنتوسیانیدین ها ( سینکوناین a II ) ، تانن های کاتکول و فلوبافن های قرمز می باشد.

اثرات درمانی : کوئینین در متابولیسم های پارازیت های پلاسمودیوم در داخل خون وارد شده و اختلال ایجاد می کند. کوئینیدین بروی کانال های سدیم دارای اثر بازدارندگی بوده و به عنوان یک داروی ضد بی نطمی مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده این دارو گیاهی برای مادران بادار بسیار خطر ناک است.
 

خواص گیاه به لیموہ(ورول)

خواص گیاه به لیموہ(ورول)
خواص درمانی به لیمو

نام این گیاه برای شما عزیزان بسیار آشناست ،گیاهی که بخواهیم ریشه یابی و جودورویش آنرا جستجو کنیم می بایستی به کشور های اروپایی (آمریکا، اسپانیا، شیلی،آمریکای جنوبی ،المان، فرانسه ،پرو ) سفر کنیم.

و به طور وسیع در باغ های کشور های مذکور نیز کشت می شود وبوی بسیار دلنشینی نیز دارد و همانند لیمو بوی خوبی دارد.

این گیاه از خانواده شاه پسنداست که ارتفاع آن به 3 تا 5 متر نیز می رسد ،به لیمو (یا ورول ) برای رشد به هوای گرم ونور ورطوبت بالا نیاز دارد وبه سرما بسیار حساس است .

خواص دارویی این گیاه خدادی

تب بر است . مسکن و ضد نفخ است ،موثردر هضم غذا و آرام بخش است ، وضد افسردگی

نوش جان.

خواص خار مریم ( دوست باوفای کبد )

خواص خار مریم ( دوست باوفای کبد )


خار مریم ( دوست باوفای کبد )

گیاه خارمریم یکی دیگر از گیاهان دارویی است که از آن برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های کبدی استفاده می‌کنند. این گیاه از آنجا که ترکیبی به نام سیلی‌مارین دارد، می‌تواند در کاهش میزان جذب چربی به ویژه چربی بد (LDL)، تری‌گلیسیرید و کاهش جذب کلسترول‌موثر باشد.

به همین دلیل بسیاری از درمانگران، این گیاه را از جمله موثرترین‌ گیاهان دارویی برای درمان کبد چرب می‌شناسند و مصرف دم نوش یا خشک این گیاه همراه غذا را در این زمینه موثر می‌دانند. مصرف این گیاه با مشورت متخصص طب سنتی می‌تواند به بهبود عملکرد کبد کمک کرده و سرعت تولید دوباره سلول‌های کبدی را افزایش دهد.

 گیاه خار مریم بومی مناطق مدیترانه بوده، و عصاره آن قرن‌هاست که به عنوان تقویت کننده کبد شناخته شده است و گیاه ‌شناسان حدود 2000 ویا ۴۰۰۰ سال است که از دانه‌های آن برای درمان بیماری‌های مزمن کبدی و محافظت از کبد در مقابل سموم استفاده می‌کنند.

عصاره گیاه میلک‌تیستل دارای ماده موثره سیلی مارین می‌باشد که امروزه در ایالات متحده آمریکا در طب جانشین و مکمل متداول‌ترین فرآورده مصرفی برای بیماران کبدی می‌باشد.

 خواص خار مریم ( دوست باوفای کبد )
 
خار مریم ( دوست باوفای کبد )

گیاه خارمریم یکی دیگر از گیاهان دارویی است که از آن برای درمان و پیشگیری از بیماری‌های کبدی استفاده می‌کنند. این گیاه از آنجا که ترکیبی به نام سیلی‌مارین دارد، می‌تواند در کاهش میزان جذب چربی به ویژه چربی بد (LDL)، تری‌گلیسیرید و کاهش جذب کلسترول‌موثر باشد.

به همین دلیل بسیاری از درمانگران، این گیاه را از جمله موثرترین‌ گیاهان دارویی برای درمان کبد چرب می‌شناسند و مصرف دم نوش یا خشک این گیاه همراه غذا را در این زمینه موثر می‌دانند. مصرف این گیاه با مشورت متخصص طب سنتی می‌تواند به بهبود عملکرد کبد کمک کرده و سرعت تولید دوباره سلول‌های کبدی را افزایش دهد.

 گیاه خار مریم بومی مناطق مدیترانه بوده، و عصاره آن قرن‌هاست که به عنوان تقویت کننده کبد شناخته شده است و گیاه ‌شناسان حدود 2000 ویا ۴۰۰۰ سال است که از دانه‌های آن برای درمان بیماری‌های مزمن کبدی و محافظت از کبد در مقابل سموم استفاده می‌کنند.

عصاره گیاه میلک‌تیستل دارای ماده موثره سیلی مارین می‌باشد که امروزه در ایالات متحده آمریکا در طب جانشین و مکمل متداول‌ترین فرآورده مصرفی برای بیماران کبدی می‌باشد

گیاهانی که دارای خواص ضد پیری هستند

گیاهانی که دارای خواص ضد پیری هستند

فرآیند پیر شدن سلول ها ، اتفاقی است که هر انسانی را تحت تاثیر قرار می دهد ، اما می توان این فرآیند را به تاخیر انداخت .

گیاهان ، ادویه ها ، غذاهای ضد پیری را بشناسید .

در این مقاله قصد داریم گیاهان ، غذاها و ادویه هایی که این فرآیند را به تاخیر می اندازند به شما معرفی کنیم

 

مواد غذایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند ، دارای این ویژگی منحصر به فرد می باشند . آنتی اکسیدان ها علیه رادیکال های آزاد هستند و در برابر روند پیری سلول ها مقاومت می کنند

 

نام گیاهانی که آنتی اکسیدان دارند( چای ، جین سینگ، آلوخشک، هلو، کشمش ، مویز، تمشک، توتفرنگی ، گیلاس ، کیوی ، گریپ فوروت ، سیر

چــای

از میان انواع نوشیدنی ها ، چای بخصوص نوع سبز آن بعلت داشتن مقادیر فراوانی از آنتی اکسیدانتهای ضد پیری توصیه می شود .

جین سینگ

نام مواد غذایی

آلو خشک ، هلو ، کشمش ، مویز، توت ، تمشک ، توت فرنگی ، گیلاس ، کیوی ، گریپ فوروت ، سیر ، ( سیر حاوی آنتی اکسیدانتهای گوناگونی است که بر اساس تحقیقات انجام شده می تواند از سرطان، اختلالات مغزی ناشی از پیری و انسداد شریانها جلوگیری نماید.مصرف یک حبه سیر در روز بصورت خام یا پخته مقدار مورد نیاز این آنتی اکسیدانتها را به بدن می رساند .

گل کلم ، کلم بروکسل ، اسفناج ، کلم بروکلی ، فلفل قرمز ، پیاز

حداقل دو یا سه وعده در هفته ماهی بخورید. همه انواع ماهی ها مفیدند اما ماهی های پرچربی مانند ماهی آزاد  خال مخالی ، ساردین، شاه ماهی و تن حداکثر مقدار اسیدهای چرب امگا-۳ را دارا می باشند

 

ادویه ها

زنجبیل، زردچوبه ، فلفل سیاه ، جوز هندی

 

بعضی از افراد با شنیدن این نام های تنها رژیم غذایی روزانه خود را به این نوع تعذیه محدود می کنند ، اما شما باید بدانید این خوراکی ها به تنهایی اثر ندارند و در کنار سایر خوراکی ها و میوه ها هستند که جنبه ی اثر بخشی دارند